Inspirálódás

Minek a hatására? Miért?

Volt pár ismerősöm akik megkérdezték miért csinálok ilyen "furcsa sminkeket"?!
Nos...nézegettem Youtube-on videókat...és mint sok lány sminkes videókat is persze. Aztán rá leltem ilyen Halloween videókra ahol maszkot csináltak a videóban, olyan ijesztő sminkeket mint például egy zombi smink. Egyre jobban érdekelt engem, hogy ezeket mivel h, hogyan készítik el. Nagy sok videót láttam és pl: seb készítésről is...ezek nagyon megtetszettek de engem eddig is érdekelt, hogy miképpen csinálják a filmekbe ezeket. Alapjáraton tudni kell rólam, hogy imádok rajzolni..de tényleg..számomra egy önkifejezési mód. A LEGJOBB. (talán :D ) Régen nem szerettem sminkelni egy fiúsabb csajszi voltam de ma már szeretek foglalkozni jobban a külsőmmel. DE itt jött az, hogy engem ez elkezdett érdekelni és mivel láttam Youtube-on olyan videókat is ahol Animés sminket csináltak nagyon megörültem és hát persze, hogy nem hagyhattam ki a ki próbálását. :D ÉÉÉÉSSSSS hát így lett ez a mániám :) Szeretnék majd esetleg egy maszk mester képzésre menni és fejleszteni ezt, mert nagyon érdekel. 

 

Kedvenc Youtube-os csajszi aki ilyen vad sminkeket csinál:
Madeyewlook

Anime makeup

Ezt a sminket jóval a Titan smink előtt csináltam és ez is egy első próba volt. Meglepődtem mikor kész lett élőben tetszett még magamnak is. 
Ez is egy animéből van...Tokyo Ghoul ami egy érdekes anime.. nem egy megszokott téma. Igazából ez a festés egy maszkot ábrázol ami a fő szereplő maszkja. A száj résznél a fogakkal bajban voltam mert nincs sajnos ezüst festékem.. de szemhéj púderrel próbáltam kicsit 'cipzárossá' tenni. Nos a kép nem igazán adja vissza de élőben azért látszik egy enyhe fém hatás. 

Szóval ilyen lett nem tudom kinek, hogy tetszik de azért itt van 2 kép: 

 

 

Anime makeup

Nem is tudnám elmagyarázni pontosan, hogy miért de rólam tudni kell, hogy nagy ANIME Fan vagyok. Amit ha valaki nem ért akkor egy kis info:
-Anime
-Manga
-Japán
-Ázsia
Magyarul rajongok a japán animációs "mesékért"..mert vannak akik mesének nevezik de én nem. Miért nem? mert itt is különböző stílusok vannak..van itt is horror pl... 


Lényeg a lényeg, hogy van egy Anime (Attack on Titan) amiben óriások vannak és ez a smink amit készítettem az egyik óriás feje...igazából első próbálkozás volt szóval ilyen lett. 

Colossal Titan

Amikor meg kaptuk az érettségi bizonyítványunkat

érettségi selfie