Crazy Harley feeling ...

Egyszerű Elf :)

easy elf cosplay.. haha diy

DIY Galaxy

Egy üveg galaxys :) 

Hogyan is készítettem?
Mi kell hozzá?

-Egy befőttes üveg

-Víz

-Vatta

-Akril festékek

Az üvegbe tettem egy réteg vattát, majd egy pohárban vagy tálkában akril festéket és vizet kevertem össze. Ezután rá öntöttem az üvegben lévő vattára ezt a festékes vizet...és ez után csak rétegezni kell az egészet.. következő rétegként újra rá tettem vattát majd megint festékes vizet öntöttem rá de más színben. Ha valami kis pluszt akarunk akkor csillámport is tehetünk hozzá.

Ugye milyen egyszerű? :D Próbáljátok ki ti is otthon más szín összeállításban is lehet persze biztosan szép lesz. Ez egy jó kis dekorációs elem a szobában szerintem. 

Kontaktlencse

Alensa.hu

Ez az a oldal ahonnan én nem rendelek többet lencsét mert csalódás ért. Mégis mi? Vettem egy szép zöld lencsét ami majdnem 5ezer volt..és az ember azt várná el, hogy igen ez jó lesz. Hát 2 szer próbáltam berakni sikerült...de a harmadik alkalommal azt kellett látnom, hogy az egyik lencsém széléről le jött vagy le szakadt egy kis darab. Ez egy nagy csalódás mert úgy meg tetszett és vigyáztam rá. Erre pedig le szakad róla.. beraktam szemembe, hogy irrítálja e és hát persze, hogy szúrta ezért ki is vettem. Fontos lett volna ez .. meg persze mikor vesz az ember elsőnek valamit nem szeretne csalódni de ez most megtörtént. 

Képek

Ma valahogy elkapott a nyári hangulat miközben Hippi sminkeket nézegettem youtube-on

DIY Művér készítése házilag

DIY

Mi is kell hozzá?
- Víz
- Liszt
- Ételfestékek: zöld és piros

 

 

Első lépés:
Annyi vizet öntesz a tálban mennyi művért szeretnél, raksz bele egy vagy két kanál lisztet és ezt csomómentesre elkevered. Annyi lisztet raksz bele amennyire szeretnéd, hogy sűrű legyen. 

 

Második: 
Ha elkeverted raksz bele egy kis zöld étel festéket majd pirosat. A zöld a szín mélysége és sötétsége szabályozása miatt van. 


 

Végül ha összekeverted a színeket és neked megfelel akkor kész is :D